Wandelpunt.be Logo

Wandelkaarten Ardennen

Wandelkaarten

Familiewandelingen

Dagstappers

Meerdaagse trekkings

Randinformatie

Minimaal

Taal

FR / NL

Aantal wandelingen

Vlaanderen

0

Wallonie

2000

Navigatie

Beschrijving

NEE

Kaart

JA

Markering

JA

GPX-track 

NEE

Wandelkaarten Wallonië - Ardennen

De toeristische diensten in Wallonië promoten het wandelen in hun regio of gemeente door uitstekende routes uit te stippelen die je op de wandelkaarten van de streek kan terugvinden. De lengte van de routes varieert tussen de 5 en de 15 km. 

Deze wandelkaarten zijn de ideale bron om je eigen wandeling in de Ardennen uit te stippelen: je maakt de wandeling zo lang als je wil, je volgt gegarandeerd de mooiste paden en je vermijdt privé terrein waar je niet doorheen mag stappen.  

Er zijn een 100-tal wandelkaarten (Cartes de Promenades), samen goed voor 2000 wandelingen over een afstand van 16.000 km. Zo’n kaart heeft meestal de gedetailleerde topografische kaart van België als grondslag, waarop de wandeltrajecten ingetekend zijn. In de rand van de kaart vind je een lijst met wandelroutes, hun afstanden en een korte beschrijving.

De wandelingen zijn op het terrein aangeduid met allerlei gekleurde symbolen zoals groene driehoeken, rode bollen en blauwe strepen.

Je bestelt deze kaarten via de website van de toeristische diensten (er zijn 27 erkende Maisons du Tourisme in Wallonië) of op de website van het Nationaal Geografisch Instituut (NGI).

Bestel wandelkaarten (toeristische kaarten) online bij het NGI:

www.ngi.be

Bestel wandelkaarten (toeristische kaarten) via één van de 27 erkende Maisons du Tourisme in Wallonië:

www.walloniebelgiquetourisme.be

Wandelkaarten Ardennen
Wandelkaarten Ardennen
Wandelkaarten Ardennen

Vragen / Aanvullingen ?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Stel hier je vraag!