Wandelpunt.be Logo

Rother Ardennen

Wandelgids

Familiewandelingen

Dagstappers

Meerdaagse trekkings

Randinformatie

Uitstekend

Taal

NL

Aantal wandelingen

Vlaanderen

0

Wallonie

50

Navigatie

Beschrijving

JA

Kaart

JA

Markering

NEE

GPX-track 

JA

Inhoud

Rother Verlag publiceert een schitterende reeks (Rother Wanderführer) van kleine rode wandelgidsen over wandelgebieden in Europa. Elke gids bevat ongeveer 50 korte tot middellange familiewandelingen.

De gids Ardennen – Hoge Venen bevat lusvormige wandelingen van 8 tot 12 km. De ene helft van de wandelingen ligt in de Hoge Venen en de andere helft ligt verspreid over de Ardennen. Het zijn op één na lusvormige wandelingen. De gids maakt een onderscheid tussen ‘gemakkelijk’ en ‘tamelijk moeilijk’, wat je in de context van de Belgische Ardennen niet al te zwaar moet opnemen.

Navigatie

Elke wandeling is uitstekend beschreven; netjes voorzien van foto’s, een kaartje en een hoogteprofiel. De wandelingen volgen vaak trajecten van andere wandelroutes die met wegmarkeringen op het terrein zijn aangeduid. Deze gids is in twee talen gepubliceerd: er is een Nederlandstalige versie en een Duitstalige versie.

Als je de wandelgids koopt, dan kan je ook alle GPX-tracks met Points of Interest downloaden op de website van uitgeverij Elmar. Je vindt het wachtwoord in de wandelgids. (met dank aan Fred voor de tip). 

Nederlandstalig : ISBN  978-90389-21129

Duitstalig: ISBN 978-3-7633-4391-1

Te bestellen bij Altavia: 

www.altaviatravelbooks.be

GPX-Tracks en POI’s van alle wandelingen uit de Rother gids.

Via de website van de uitgeverijg:  

www.uitgeverijelmar.nl

Vragen / Aanvullingen ?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Stel hier je vraag!