Wandelpunt.be Logo

Trails & Trekkings

Website

Familiewandelingen

Dagstappers

Meerdaagse trekkings

Randinformatie

Uitstekend

Taal

NL

Aantal wandelingen

Vlaanderen

24

Wallonie

23

Navigatie

Beschrijving

JA

Kaart

JA

Markering

JA / NEE

GPX-track 

JA / NEE

Inhoud

Trekkings.be is de website van Luc Selleslagh. Hij publiceert op zijn website het verslag van 56 lange afstandswandelingen die hij zelf maakte, vooral in België. Het is een uitstekende selectie van interessante GR’s en andere afstandsroutes, een prima inspiratiebron om in België een goede lange afstandswandeling te kiezen.

Dit is niet zomaar een blog. Luc wandelt niet alleen duizenden kilometers maar hij schrijft van elke wandeling ook een boeiend verhaal en brengt ontzettend veel interessante randinformatie. 

Navigatie

Voor elke lange afstandswandeling geeft hij een kaartje, een overzicht van de etappes, welke wandelgids en wandelkaarten je nodig hebt, hoe het pad gemarkeerd is, waar te logeren en nog veel meer. Daarnaast schrijft hij een boeiend relaas van zijn eigen tocht die hij illustreert met een hele reeks foto’s. Het is van iedere wandeling een complete online wandelgids.

Ga nooit een lange afstandsroute wandelen zonder eerst te checken of Luc een verslag publiceerde. Je hebt uiteraard nog steeds de officiële gids en de kaart van je wandelroute nodig, maar deze website vult hem aan met tal van interessante en nuttige informatie. 

Je vindt alle informatie op de website van Trails & Trekkings:

www.trekkings.be

Vragen / Aanvullingen ?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Stel hier je vraag!