Wandelpunt.be Logo

Trails & Trekkings

Wandelpunt.be Logo

Trails & Trekkings

Websites & wandelkaarten & wandelgidsen

Familiewandelingen

Dagtochten

Meerdaagse trekkings

Randinformatie

Uitstekend

Taal

NL

Aantal

Vlaanderen

24

Wallonie

23

Hoe Navigeren

Beschrijving

JA

Kaart

JA

Markeringen

JA / NEE

GPX-track 

JA / NEE

Over Trails & Trekkings

Trekkings.be is de website van Luc Selleslagh. Hij publiceert op zijn website het verslag van 56 lange afstandswandelingen die hij in eigen persoon maakte. Deze trekkings zijn een uitstekende selectie van interessante GR’s en andere afstandsroutes in België en vormen een bron van inspiratrie voor al wie in België een meerdaagse trekking wil maken.

Deze website is niet zomaar een blog. Luc wandelt niet alleen duizenden kilometers, hij schrijft van elke wandeling ook een boeiend verhaal en brengt ontzettend veel interessante randinformatie over de wandelstreek waar hij doorheen trekt. 

Hoe navigeer je deze wandelingen?

Voor elke lange afstandswandeling toont de website een kaartje, een overzicht van de etappes, welke wandelgidsen en wandelkaarten je nodig hebt, hoe het pad gemarkeerd is, waar je kan logeren en nog veel meer. Daarnaast is er een boeiend relaas van de persoonlijke ervaringen van Luc tijdens zijn wandelingen, geïllustreerd met een reeks foto’s. Zo biedt de website van elke trekking een complete wandelgids, die vaak meer informatie biedt dan de officiële gids van wandeling.

Ga nooit een lange afstandsroute wandelen zonder eerst te checken of Luc een verslag publiceerde. Je hebt uiteraard nog steeds de officiële gids en de kaart van je wandelroute nodig, maar deze website vult hem aan met tal van interessante en nuttige informatie. 

Je vindt alle informatie op de website van Trails & Trekkings:

www.trekkings.be

Vragen & Aanvullingen

Niet gevonden wat je zocht?  Stel hier je vraag!

Niet gevonden wat je zocht?

Stel hier je vraag!